|  Disclaimer  |  Home Step2web.nl  |
 
 
Emma

BNO

SIDN
e-Sign Multimedia
verloop
                   Quote: "waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?" Bron: Step2web
Nieuwsbriefmodule.nl

- Algemene info
- Gratis account aanvragen
- Hoe werkt het?
- Voorbeelden
- Kosten
- Spam en spelregels


Inloggen voor klanten

Algemene informatie

De nieuwsbriefmodule
                      Start vandaag nog
      uw emailmarketing campagne
            resultaten direct te staven en bij te stellen

Een eigen digitale nieuwsbrief beheren heeft vele voordelen; het is onder andere tijd- en kostenbesparend. Het bespaart immers druk- print- en portokosten. Het is tevens een makkelijke manier om klanten te werven en te binden. Of juist om uw producten (aanbiedingen) of diensten extra onder de aandacht te brengen. Tevens heeft u met de digitale nieuwsbrief snel respons.

Digitale teksten stellen andere eisen dan papier. Gebruik korte zinnen, prikkelende passages en pakkende mededelingen. Heeft u die expertise niet zelf in huis, dan kunnen wij één van onze professionele tekstschrijvers contact met u laten opnemen zodat hij of zij het geheel kan verzorgen. Aan de hand van enkele vragen kan de tekstschrijver een hele nieuwsbrief voor u opmaken

Gratis nieuwsbrieven versturen CMS

Klik hier voor een gratis account

Bezig met het versturen van uw gegevens...
loader
Sluit dit scherm niet af zolang het verzenden nog bezig is.
Hoe werkt het?

 
Hoe werkt het?
Als u een internetverbinding heeft kunt u op een eenvoudige manier (waar dan ook ter wereld) inloggen. Via een zogenaamd CMS (content management systeem) kunt u eenvoudig de nieuwsbrief aanmaken en bewerken. U kunt daarbij gebruik maken van een functiepallet zoals u dat ook bij Word gewend bent. U kunt beelden uploaden en de layout bewerken.


 
Ook kunt u eenvoudig de ledenlijst beheren en adressen importeren. Aanmeldings- en afmeldingsscript welke u op uw gekoppelde website kunt plaatsen. Al met al een zeer gebruiksvriendelijk en compleet systeem. Hiernaast ziet u enkele schermafbeeldingen.
Ledenlijst importeren

Voorbeelden

Voorbeelden

Kosten

 
Kosten
De prijs- kwaliteit verhouding is naar ons idee prima in orde. Wij hanteren concurerende tarieven waardoor het ook voor kleinere organisaties interessant is om een nieuwsbrief te versturen.

Spam en spelregels

Er is een verschil tussen wat de consument als spam percipieert en wat als gangbare definitie van spam geldt. Amerikaans onderzoek wijst uit dat consumenten e-mail 'met een aanstootgevende onderwerpregel' en/of 'met een onbekende afzender' en/of 'met als doel me te misleiden' als spam definiƫren.

De in de branche gehanteerde definitie is echter in bulk gestuurde ongevraagde e-mail. Waarbij ongevraagd is gedefinieerd als 'geen toestemming voor gegeven'.
De perceptie wijkt dus af van de definitie. EMMA-nl denkt dat bedrijven/instellingen die e-mail als marketingkanaal inzetten daarom extra zorgvuldig moeten omgaan en altijd en alleen maar op basis van permissie moeten e-mailen.

Contact

Step2web
Postbus 128
1970 AC IJmuiden
info@nieuwsbriefmodule.nl
Overige modules van S2W:

www.websitemodule.nl
www.winkelmodule.nl
www.makelaarsmodule.nl
 
 
VerloopVerloop
 
Step2web  |  Postbus 128, 1970 AC, IJmuiden  |  Ontwerp: e-Sign   |  Step2web is een geregistreerd merk van e-Sign

Bezig met het laden van de pagina...

loader